Onze Partners

Onze partners helpen onze werking te ondersteunen en vormen dan ook een essentiële schakel van onze vereniging. Deze samenwerkingen zijn telkens wederkerig en op lange termijn gericht. Niet alleen bieden deze partners onze leden extra mogelijkheden om zich verder te ontplooien, ze staan ons ook bij bij de organisatie van tal van activiteiten. 

Word Partner

Word een partner van de grootste studentenvereniging aan de Odisee en KU Leuven Campus Brussel. In tegenstelling tot andere verenigingen die zich enkel op het studientikoze focussen, is onze werking professioneler en uitgebouwder. Tot op de dag van vandaag is Aloisiana niet enkel qua evenementen maar ook qua werking de referentie binnen het studentenleven in Brussel. Onze vereniging biedt tal van opties zodat uw organisatie zich optimaal kan profileren tegenover de lucratieve doelgroep van studenten om zo uw merk succesvol te integreren in het studentenleven. ​Een professionele samenwerking en een geslaagd eindresultaat zijn onze hoofddoelstellingen. 

 1. Public Relations
  Aloisiana is de ideale toegangspoort tot het academische milieu. Via onze formele evenementen is het makkelijk contacten op te bouwen binnen de campus en de Faculteit voor Economie & Bedrijfswetenschappen (FEB).
 2. Branding
  Via allerhande communicatiekanalen kunnen wij uw merk in de kijker plaatsen. Dit gaat van intensieve promotie van uw organisatie op promotiemateriaal en semestriële magazine van onze vereniging tot productpromotie via sampling of wedstrijdacties.
 3. Communicatie
  Maak gebruik van onze communicatiekanalen zoals onze Facebook-pagina of mailing om rechtstreeks de doelgroep van 18 tot 24-jarigen te bereiken of om vacatures rechtstreeks aan bepaalde doelgroepen te richten.
 4. Recruitment
  Laat Aloisiana helpen uw merk in de kijker te plaatsen bij de doelgroep van (toekomstige) afgestudeerden. Als vertrouwensfiguur kan Aloisiana helpen uw vacatures of stageplaatsen in de kijker te plaatsen.

Contacteer Ons

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking of meer informatie wenst over de verschillende opties, aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected] of onderstaand formulier:

Name
Message
Email
Subject
Phone
Submit

Onze Partners